Nova Kärcher trgovina u Varaždinu

Kärcher je početkom mjeseca u Varaždin otvorio novi Kärcher centar, koji je njihova prva specijalizirana trgovina na sjeveru Hrvatske!

Ovaj svjetski brend, u obiteljiskom vlasništvu, prepoznat je diljem svijeta po tehnologiji čišćenja i širokom spektru kvalitetnih tlačnih čistača, parnih čistača, perača prozora i još mnogo toga. Međutim, Kärcher je više od brenda za čišćenje doma, jer Kärcherova profesionalna linija nudi raznovrsne proizvode za unutarnje i vanjsko čišćenje kao i održavanje velikih površina.

Organizirali smo out-of-home kampanju koja se sastojala od dvije faze: teaser and reveal nakon otvaranja trgovine. Kao dodatak reveal faze , isplanirali smo oglašavanje u regionalnim medijima uz snažnu integraciju u programu medija, npr. nagradnu igru u suradnji s Radio postajom Kaj.

Kako bismo izradili jedinstvene radio spotove, snimili smo ljude iz Varaždina koji su na lokalnom dijalektu izgovarali naslove plakata, koji su postali prepoznatljiv uvod u Kärcherove radio spotove koji su emitirani u sjevernoj Hrvatskoj. Poruke s bilboarda su bile:

  1. Kak se veli sauger ili usisavač ?
  2. Veli se Kärcher

Više o Kärcherovoj ponudi možete pronaći na www.kaercher.com.