Zapošljavamo! Saznaj jesi li nam fit

Nemamo psihotestove. Nemamo probne zadatke i testove. Nemamo devet krugova pakla, pardon, procesa zapošljavanja.

Prijaviš se na centering@f-o.hr, upoznaš Ti nas, upoznamo mi Tebe, i za par dana ti javimo je li to to i damo Ti ponudu. Jednostavno, kratko i transparentno.

No, vratimo se na početak.

Zapošljavamo marketingaša (m/ž/n) opće prakse s iskustvom. Naglasak (mada ne i jedini zadatak) u Tvojem budućem radu će biti eventi, tako da je plus ako imaš iskustvo u organizaciji većih ili manjih događanja.

Ono osnovno što očekujemo od budućih kolega::

  • 3+ godine radnog iskustva
  • znanje engleskog jezika dovoljno za čitanje stručne literature i korespondenciju s inozemnim klijentima
  • pedantnost u radu (!), angažman/proaktivnost (!!!), trud (!!!!!)
  • visoka pismenost (vrijedi za hrvatski jezik)

Naš uredski DNA

Što se nas tiče, mi smo Marko, Ivana, Klara, Martina, Monika, Marin, Davor, Denis… jednom riječju: Centering. Agencija za tržišno komuniciranje. Radimo na projektima od Slovenije, Hrvatske, Srbije pa do Makedonije, a klijenti su nam Tepihcentar, Cammeo Taxi, Westgate Shopping City, Babycenter, Kãrcher, Bayer AG, ATP turnir Zagreb, 4F, Udruga trgovine i logistike…

Težimo ugodnoj uredskoj atmosferi, katkad nam se čak čini i da smo malo veća obitelj. Radi se jako mnogo i u danu nema baš mnogo prostora za šetnju, tako da hardworkeri – korak naprijed. Ali zato propisno obilježimo svaki blagdan, spojimo sve što se spojiti da, a i barem jedan petak u mjesecu je zeleni petak kada druženje zamjenjuje rad. Jednom mjesečno organiziramo i edukacije. Najčešće je to drugi utorak u mjesecu, a temu edukacije (pa i predavača) svatko može predložiti. Želimo da cijeli tim, neovisno o specijalizaciji i području kojim se bavi, uči o svim aspektima tržišnog komuniciranja. Zato je i naša uredska biblioteka – kojom se svi mogu koristiti – poveća i bogata zanimljivim domaćim i međunarodnim naslovima. Stručnim naslovima, naravno. Ako nemamo baš tu knjigu koju želiš pročitati, rado ćemo (Ti) je nabaviti. Isto vrijedi i za edukacije / seminare i druge programe na koje želiš ići, a imaju poslovno opravdanje.

Pretpostavimo da je Centering ‘fit’ za Tebe,

A tko je ‘fit’ za Centering?

Marko, Ivana, Klara, Martina, Monika, Marin, Davor, Denis… svi oni svojim znanjem, radom i iskustvom čine Centering. Iako smo u Centeringu svi karakterno različiti (pa se i oko gableca dogovaramo preglasavanjem), imamo neke sličnosti: poštujemo jedni druge. Kada radimo, pazimo na svaki detalj. U detaljima je razlika prosječnih i izvanrednih. Radili na velikom ili malom projektu, za velikog ili malog klijenta – grizemo. I pokušavamo uvijek dati još više – onaj extra mile. I jako smo znatiželjni, sve nas zanima i želimo znati što više o svemu.

Ključ svakog odnosa su iskrenost i transparentnost. Pa su to i naše temeljne vrijednosti. Ako nešto ne znaš, nemoj nam reći (ili napisati u CV) da znaš. Takvo što nije cool. Važno je da kao tvoj tim znamo tvoje slabe strane: da Ti pomogne da ih popraviš i da Te pokrijemo kada je to potrebno.

I zato, ako misliš da si ‘fit’ za Centering – i još važnije – ako misliš da je Centering ‘fit’ za Tebe, pažljivo sastavi svoj CV i pošalji ga na centering@f-o.hr. Odgovor će ti stići već unutar 24 sata.