F.O. Centering nagrađen među najboljim komunikacijskim projektima

Hrvatska udruga za odnose s javnošću dodijelila je Grand PRix nagrade za najbolje komunikacijske projekte Hrvatskoj za 2020. godinu.

Među različitim kategorijama kao što su javna uprava, nevladine udruge, krizna komunikacija, mala i srednja poduzeća, velika poduzeća … nagrađeni smo kao autori trećeg najboljeg komunikacijskog projekta u kategoriji malih i srednjih poduzeća.

2020. godine smo pokrenuli WestgateTV, native content projekt za našeg klijenta Westgate Shopping City. Westgate TV je lifestyle emisija koja se emitira na mjesečnoj bazi na YouTubeu kanalu centra gdje bilježi više od 150.000 pogleda po epizodi! Projekt nije zamišljen kao način izravnog oglašavanja, već kao platforma za pružanje savjeta i dodane vrijednosti gledateljima uz teme kao što su „5 ideja za božićne poklone”, „kako odgojiti dijete”, „trendovi u uređenju doma” …

Ovo je prvi projekt native sadržaja u video formi tvrtke F.O. Centering. Autori smo i producenti epizoda, odgovorni za sve aspekte produkcije – od uređivačkog rada i pisanja scenarija do koordinacije montaže.

Westgate TV nastavio se 2021. godine, a 2022. godine uvest ćemo novi, interaktivniji format.